NY SPÆNDENDE BYDEL
I urbant område med charme og kant

Havnefronten i Aalborg har de seneste år gennemgået en unik transformation, hvor industriområdernes ugæstfrie og rå atmosfære er skiftet ud med enestående urbane områder fyldt med fantastisk arkitektur, mens de gamle pakhuse og kornsiloer fastholder stemningen fra dengang.

Midt i det hele ligger Østre Havn, Aalborgs nye, levende bydel på kanten af fjorden, hvor DOK-Øst passer perfekt ind. Det hyggelige havnebassin ligger i læ for blæsten fra Limfjorden, og her kan du prøve kræfter med vandski, paddleboard og sejlads, eller du kan fiske, svømme eller bare nyde solen på kajen eller i Havneparken.

DOK-Øst ligger nemlig som nærmeste nabo til den nye Havnepark, hvor et spændende grønt område danner rammen om vandskiklubbens faciliteter med sauna og en helt ny gourmetrestaurant.

Den nærliggende Stjerneplads har stor MENY med Lagkagehuset, restauranter, caféer og masser af byliv
– og ellers er der ikke mange hundrede meter ind til det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg.

Samtidig har du et væld af kulturelle oplevelser inden for rækkevidde. Besøg det nye Musikkens Hus eller kulturhuset Nordkraft, hvor du finder både idræt, biograf, restaurant og koncerter på Skråen. Om sommeren afholdes der desuden udendørs koncerter i Karolinelundparken.

perfekt placering

Strandpark 50 m
Cafe/Restaurant 50 m
Kabelbane til vandski 50 m
Sauna 50 m
Paddleboard 50 m
Svømning 50 m
Fiskeri 50 m
MENY 200 m
Lagkagehuset 200 m
Østre Anlæg 500 m
Musikkens Hus 600 m
Karolinelund 700 m
Nordkraft 700 m
DGI Huset 700 m
Skråen 750 m
Gågadenettet 900 m

KONTAKT OS I DAG

Ring på Tlf.: 96 15 50 00
eller udfyld kontaktformular

Lej dit nye hjem i DOK ØST