MODERNE ARKITEKTUR
med fantastisk udsigt fra fælles tagterrasse

DOK-Øst består af én bygning med fire enheder med forskellige højder og spring, der giver et lettere udtryk og maksimerer facaden, så der er plads til flere vinduer og større lysindfald.

På 11. etage finder du en skøn fælles tagterrasse for alle beboere, hvor udsigten næsten tager vejret fra dig. Her kan du sidde blandt grønne højbede og kigge ud over fjorden på den ene side og byen på den anden, mens du samtidig er i læ for vestenvinden.

Som beboer har du også adgang til det hyggelige gårdrum omkring DOK-Øst, hvor grønne bede, blomster og mursten skaber et varmt miljø i det maritime og urbane område.

Orker du ikke at tage trapperne, kan du springe på én af de to elevatorer, der er designet med store glaspartier, så du får et skønt kig over byen, inden du træder ind i din lejlighed.

I kælderen finder du depotrum og cykelkælder, og har du bil, er der mulighed for at leje din egen parkeringsplads i P-huset lige ved siden af. Her kommer også til at være mulighed for ladestander til el- og hybridbiler.

Fælles tagterrasse på toppen af DOK ØST

FACILITETSPLAN

Østre Havnepark 12
Fælles tagterrasse
Torv
Cykel parkering
Molokker – affaldssystem
Niveauforskel ned til Østre Havnepromenade
Parkeringshus
Østre havn strandpark
Restaurant og Aalborg cable park
Havnebassin

NY SPÆNDENDE BYDEL
I URBANT OMRÅDE MED CHARME OG KANT